Home Voor wie Wat doen we Begeleiding Financieel Vervoer  Contact 

Ik zoek, ik zoek…

De ideale deelnemer voor onze dagbesteding!

Die heeft psychiatrische klachten of een verstandelijke beperking of is iemand met een andere hulpvraag. Kortom mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt.


“Die gast die nu maar een beetje thuis zit te niksen. Die meid die met haar mobieltje op de bank hangt en waar bij allebei helemaal niks uit hun handen komt. Een beetje zinloos lummelen zonder erg veel vooruitzichten.”


Nou daar kunnen wij wel wat mee.

Wij, als de beste therapeuten.

Die met 4 poten/benen en een vacht. Paarden, honden en katten. En vooruit, die kip mag ook mee doen.  

Een stukkie werken in de tuin, hout hakken, boten restaureren, Keltische harnassen produceren en Griekse godinnenjurken maken. Stuk lopen met de honden en  de paarden verzorgen.  

Het maakt niet zoveel uit waardoor een en ander in de war is in het hoofd of ergens anders. Dat maakt de dieren helemaal niets uit en onze baasjes ook niet.  Wat wel werkt, is dat het bezig zijn met dieren en je handen heel veel voldoening geeft. Een zelfgemaakt kostuum. Het lekker met je handen in de prut grutten. Een paard dat staat te genieten als  je hem poetst. Dat geeft een goed gevoel!!!


Het Erf van Reijne Dagbesteding

Vlusch 37a

1561 PP Krommenie


0636109783/0655173632

www.hevr.nl

info@hevr.nl


Het Erf van Reijne Dagbesteding
Home Voor wie Wat doen we Begeleiding Financieel Vervoer  Contact 

Misschien herken je jezelf in een van deze woorden en heb je hier hulp bij nodig:

Aanranding, Abortus, ADHD, Alternatieve geneeskunst, Anders zijn, Angsten, Angststoornis, Anorexia, Autisme, Automutilatie, Bi-polairestoornis, Boulimia,Breken familie, Burn-out, Dementie, Depressie, Dwangstoornis,Eenzaamheid, Eetbuien, Eetproblemen, Fibromyalgie, Financiële problemen, HSP, Huiselijk geweld, Jaloersheid, Koopverslaving, Lichamelijke klachten, Manisch-depressieve stoornis, Mishandeling, Miskraam, Ontslag, Overgewicht, Paniekaanvallen, Pesten, Postnatale depressie, Posttraumatische stressstoornis, Psychose, Relatieproblemen, Rouw, Ruzie ouders, Scheiden, Schulden, Seksueel misbruik, Slaapproblemen, Somberheid, Spiritualiteit, Stress, Traumatische ervaring, Vechtscheiding, Verkrachting, Verstandelijke beperking, Verwerking van een verlies, Vreemdgaan, Zelfmoord


Het Erf van Reijne Dagbesteding Het Erf van Reijne Dagbesteding Het Erf van Reijne Dagbesteding